Teleconference en teleseminar diensten van NewTelco

Diensten voor telefonisch vergaderen van NewTelco onderscheiden zich door een unieke combinatie van telefonie en internet. Zij staan garant voor de beste prestaties tegen een gunstige prijs.

NewConference: telefonisch vergaderen zonder zorgen

Zakelijke conference calls

NewConference is een professionele dienst voor telefonisch vergaderen voor veeleisende gebruikers. Het is de meest uitgebreide en geavanceerde teleconferencing dienst in Nederland. Bijzondere kenmerken zijn onder andere het real time status-overzicht, de opnamefunctie en de Global Toll Free Access mogelijkheden. De tarieven van NewConference zijn uiterst aantrekkelijk.

Konferenco: eenvoudig en goed telefonisch vergaderen.

Zakelijke conference calls

Het kan zijn dat u de uitgebreide functies van newConference niet nodig hebt maar wel hehoefte heeft aan een kwalitatatief hoogwaardige dienst. In dat geval is Konferenco de uitgelezen oplossing. Eenvoudig maar goed. En zeer voordelig!

Teminar: voor professionele teleseminars

Teleseminars en webinars

Een telefonisch seminar is de perfecte oplossing voor beroepsgroepen als trainers, verkopers en coaches die live interactie willen met een (grote) groep mensen. Teminar geeft de spreker toegang tot een krachtig Control Panel voor besturing van de sessie. Met Webclass kan o.a. een presentatie en de webcam van de spreker worden gedeeld (webinar).

Private Meeting voor telefonische besprekingen in je vrije tijd

Telefonisch overleg in de vrije tijd

Voor groepen (families, vrienden en clubgenoten) die samen iets organiseren of gewoon eens willen bijpraten biedt NewTelco Private Meeting. Deze eenvoudige maar kwalitatief uitstekende conference call dienst wordt aangeboden tegen een zeer scherp tarief.

Lees meer of ga direct naar www.privatemeeting.nl.