Over NewTelco - Teleconference dienstverlener

NewTelco ontwikkelt en exploiteert slimme en doelmatige telefonische vergaderdiensten voor zakelijke en prive-gebruikers. NewTelco combineert de robuustheid van traditionele telefonie met de veelzijdigheid en flexibiliteit van het internet. Dit leidt tot krachtige diensten die verrassend eenvoudig in het gebruik zijn. Ook maakt deze technologie onze lage gebruikstarieven mogelijk. De geavanceerde technologie die dit alles mogelijk maakt blijft voor de gebruiker comfortabel onzichtbaar.

Focus en kennis van zaken

De specialisten van NewTelco houden zich al vele jaren bezig met telefonische vergaderdiensten. Voor hen is dit niet iets dat ze er bij doen maar waar ze zich volledig op concentreren. Daarbij achten zij interactie met gebruikers van groot belang. Hierdoor kan NewTelco immers voortdurend werken aan nog betere en gebruikersvriendelijke diensten.

Eerlijk en bereikbaar

NewTelco biedt uitsluitend eerlijke en transparante diensten. Gebruikers worden nooit achteraf geconfronteerd met onverwachte kosten. NewTelco is altijd bereikbaar voor gebruikers of voor mensen die informatie willen of suggesties hebben. NewTelco staat u graag te woord.

Contactgegevens NewTelco