Ziggo zakelijk

De teleconferencing dienstverlening van Ziggo zakelijk wordt verzorgd door NewTelco. Dit is een voortvloeisel van de samenwerking tussen NewTelco en Esprit Telecom die al sinds 2007 en feit is. Esprit Telecom is in 2016 overgenomen door Ziggo.

NewTelco is wholesale leverancier voor Ziggo zakelijk teleconferencing diensten

Persbericht

Strategische samenwerking tussen NewTelco en Esprit Telecom

Amsterdam - 10 juli 2007 - Direct vergaderen zonder reserveren, uitstekende geluidskwaliteit, het online kunnen volgen wie tot de vergadering is toegetreden en het kunnen opnemen van de vergadering. Dit zijn enkele unieke features waarmee de door NewTelco ontwikkelde en beheerde telefonische vergaderdienst NewConference zich onderscheidt in de telecom-markt. De samenwerkingsovereenkomst is een logische stap voor Esprit Telecom, dat voortdurend haar productportfolio uitbreidt met vernieuwende producten en diensten.

"Met deze nieuwe dienst is Esprit Telecom nog beter in staat in te springen op de behoefte van onze zakelijke gebruikers om snel en efficiënt met een groep mensen overleg te plegen." zegt Piet Grootenboer, algemeen directeur van Esprit Telecom. "De dienst is zowel binnen Nederland als internationaal te gebruiken en daardoor bij uitstek geschikt voor internationaal opererende organisaties."