Meet and C Conference

Sinds 2009 verzorgt NewTelco BV de Conferencing infrastructuur voor de dienst Meet and C Conference.

Meet and C over deze samenwerking:

"Samenwerken op afstand wordt nog gemakkelijker met Meet and C Conference. Meet and C biedt diverse mogelijkheden op het gebied van telefonisch vergaderen, zeer voordelig (door het gebruik van een regionaal inbelnummer), eenvoudig en direct (24/7) in te regelen. Het aantal deelnemers en de duur van telefonische vergaderingen is onbeperkt. De kosten zijn voor rekening van de organisator. Vergaderingen worden desgewenst gratis opgenomen. Meet and C Conference wordt aangeboden in samenwerking met New Conference, het meest geavanceerde telefonische vergaderplatform in Nederland."

Strategische samenwerking Meet&C en NewTelco

Over Meet and C

Meet and C is een initiatief van Ingrid Cantrijn. Ingrid richtte 20 jaar geleden het bureau Cantrijn op, een ondersteuningsbureau voor organisaties die bewust kiezen voor het flexibel uitbesteden van kantoor- en staftaken. Met inmiddels ruim 40 medewerkers, verdeeld over kantoren in Gorinchem en Utrecht, biedt de Cantrijn Groep een breed pakket ondersteunende diensten en faciliteiten aan vele tientallen professionele samenwerkingsorganisaties: verenigingen, stichtingen, project- en netwerkorganisaties en ondernemers, met zowel nationale als regionale focus.

Strategische samenwerking Esprit Telcom en NewTelco

Over NewTelco

NewTelco ontwikkelt en exploiteert slimme en doelmatige telefonische vergaderdiensten voor zakelijke en prive gebruikers. NewConference is de meest geavanceerde dienst in het portfolio van NewTelco.

NewTelco combineert de robuustheid van traditionele telefonie met de veelzijdigheid en flexibiliteit van het internet. Dit leidt tot krachtige diensten die verrassend eenvoudig in het gebruik zijn. Ook maakt deze technologie de lage gebruikstarieven mogelijk.